Anjel

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Boh verzus Satan

Stretávame ich každý deň.

Skladám poklonu pred Bohom, a pred každým človekom, lebo každý má v sebe kúsok z Neho.

Satanom pohŕdam, a pohŕdam aj sebou, lebo sa mi nepodarí vždy sa mu postaviť. Ale skúšam to znova, a znova. Nikdy sa nevzdám.

Boh za nás obetoval svojho vlastného nevinného syna, tu nie je o čom diskutovať. Môžme si byť jeho láskou istí.

Satan neobetoval nič, chce len brať. Aby si sám sebe dokázal svoju moc.

Boh nám odpúšťa. Bez podmienok.

Satan nás navádza na zlo. Po jeho vykonaní sa na nás rehoce.

Boh chce aby sme žili naveky.

Satan sa usiluje o našu smrť.

Tak v čom je problém? Veď nie sme na hlavu aby sme si nechali vziať život! :)


Náš Svet | stály odkaz

Komentáre

  1. 2 anjel
    mas pravdu
    publikované: 27.10.2005 15:13:28 | autor: xxx (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tak to všetko je úplne jasné
    ale ešte povedz, ako si môžeš byť istý, kto je kto...
    publikované: 27.10.2005 16:33:57 | autor: ET (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ET
    Nechcem tu spomínať Bibliu, lebo neviem, či na to slovo nie ste alergickí, tak len poviem, že keď niečo robíš s tým svedomím, že to tomu druhému alebo Tebe ublíži, tak si môžeš byť istý, že si práve počúvol Zlo. Ale to je na dlhšiu diskusiu, niekedy o tom napíšem článok.
    publikované: 29.10.2005 11:30:04 | autor: Anjel (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Parada
    Ja nemam slov. Všetko tak krasne vieš vysvetlit ako m ôže byt ešte nietko tak hlupi že nepochopi tvoje jasne dobre slova. Kiež by tak mohol tuto www poznat každy jeden človek čo žije na tejto planete a pochopit tomu všetkemu. Ja som moc moc štasny že som našiel jednu z najlepšich www na nete :-) a za to dakujem len BOHu, pretože to tak chcel. autor članku ked budeš mat niekedy čas tak napiš prosim ta na kucharik@atlas.sk moc moc rad by som si s tebou pohovoril o tom všetkom. viem že je toho veľa ale aspon niečo. Dakujem veľmi pekne
    publikované: 02.02.2006 21:37:31 | autor: robertko (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. NESCHOPNOST ODOLAT
    PRECO SA ZAKAZDYM VYHOVARATE NA SATANA AKO PACHATELA ZLA...POKIAL VIEM, CLOVEK MA SLOBODNU VOLU A MOZE SA ROZHODNUT...CI VARI VAM TEN RAJ ZA TO NESTOJI? SLABA VIERA? SATAN JE LEN VELICINA PRE NESCHOPNYCH CUDAKOV, KTORY INAK NEVEDIA OSPRAVEDLNIT SVOJE ZLYHANIA...APROPO, KED SME PRI BOZEJ LASKE...STACI SI PRECITAT STARY ZAKON, KDE boh PRIKAZUJE ZIDOM ZABIJAT DETI, ZENY A MUZOV INCH KMENOV, NARODOV DO JEDNEHO,,??? KDE JE TA LASKA?ha?
    publikované: 09.08.2007 20:51:20 | autor: SALADIN (e-mail, web, autorizovaný)
  6. logika
    A teraz si dame trocha liogickej filozofie...budem nestranny ateista co aj som...vy krestania tvrdite, ze vas boh je vsemohuci, vsetko vie, atd prostre truhlik so neobmedzenými schopnostami...ked vas boh je vsemohuci a vsetko vie, vie taktiez, ze sa bude pachat zlo, zomrie nevinne dieta rukou vraha, matka siedmych deti, ktore nemaju kam ist a pojdu do domova atd...tym, ze to vie a nekona sa stava spolupachatelom zlocinu, zla a je rovnako zodpovedny a zly ako pachatel zla...aj keby nebol vseveduci, stale je vsemohuci a ma prostriedky na zvratenie zla...takto treba rozmyslat.. kto je horsi...boh ci Satan? boh!
    publikované: 09.08.2007 20:59:32 | autor: SALADIN (e-mail, web, autorizovaný)
  7. pre autora
    mas pekne vymyty mozocek...ak by bol tvoj boh taky, ako hovoris, tak davno znici satana a je tu pokoj, raj...ale to nie, ze? radsej necha toho akoze zleho zit a nevinnych umierat, ...cudna spravodlivost
    publikované: 09.08.2007 21:01:49 | autor: SALADIN (e-mail, web, autorizovaný)
  8. pre autora
    ahoj,
    už len to, že si sa pomenoval Anjel svedčí o tvojej krátkozrakosti.
    Nechcem znevažovať čo vieš alebo nie. Je však silne pravdepodobné, že si samotár, nemáš priateľov, alebo si takto liečiš nejaký komplex.

    Úsmevné slovká o zlom satanovi atď... Sloboda voľby = dar pre nás ľudí od boha. Každý nosíme boha v sebe. A je preto na každom z nás, ako sa správame voči sebe a okoliu.
    Po ďalšie, práve tieto postavičky z rozprávok ako Anjel atď sú výplodom "Satana". Myslím, že ty, autor "Anjel" tejto časti sa správaš podľa želania "satana". Trepať nezmysly atď a nazývať sa Anjelom a zavádzať ľudí k davovej psychóze a manipulácii skrze takýchto ideologických spôsobov?
    Mal by si navštíviť v prvom rade ty sám v sebe tú časť z boha aby si zistil, že to čo robíš ti vôbec nepovedal on :-)
    Každý nosíme pravdu v sebe a každý jedinec ju má uloženú v sebe tak, aby jej aj porozumel. Práve vplyv spoločnosti "satana" nás odvádza od schopnosti načúvať skutočnému hlasu nášho vnútra.
    Žiadne spolky nie sú žiadúce. Sú len prostriedkom k davovej psychóze a teda k manipulácii davu a teda šírenia zla.

    publikované: 02.08.2008 07:57:28 | autor: ludo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014